Inspiratie voor thuis

Zoekt u een fraaie, slijtvaste en natuurlijk ogende vloerafwerking die in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren is aan te brengen? Dan is woonbeton zeker een doordachte en duurzame keuze. Woonbeton is een cementgebonden gietvloer van drie à vier millimeter dikte die onze specialisten op elke ondergrond kunnen aanbrengen. Een vloer van woonbeton heeft een zeer authentieke uitstraling.

Woonbeton heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Het is slijtvast, ondoordringbaar, eenvoudig schoon te houden en geleidt ook uitstekend de warmte van uw vloerverwarming. Ten opzichte van andere soorten gietvloeren zoals PU-vloeren en epoxyvloeren heeft woonbeton een levendige uitstraling en een veel minder industrieel ogend uiterlijk. Dit is dan ook meteen de meest gehoorde esthetische reden waarom particulieren voor woonbeton kiezen.

Vraag advies aan

Woonbeton zorgt voor een strakke, naadloze vloer met een minimalistisch design. Deze vloersoort is leverbaar in verschillende kleuren en structuren. Een woonbeton vloer is dus niet beperkt tot slechts de grijze betonkleur. Het materiaal bestaat uit een mix van cement, pigmenten, water en mineralen en is dus ook een milieuvriendelijk product. Vooral omdat er geen chemische oplosmiddelen in verwerkt zijn.

 

Offerte aanvragen

Toepassingen

Een veelgehoorde klacht van mensen - als het over woonbeton gaat - is dat het ze duizelt van het aanbod in woonbeton. Vooral op het internet is er een wildgroei aan adressen ontstaan die woonbeton simpelweg aanprijzen voor allerlei ruimtes en alle ondergronden. En er zijn ook vloerleveranciers op de markt die ‘woonbeton’ producten aanprijzen die het stempel woonbeton niet verdienen.

Offerte aanvragen

Advies op maat

Bij Het Woonbeton Huys spreken we van woonbeton als het gaat om échte cementgebonden vloeren die we in een dunne laag over bestaande betonvloeren aanleggen. De experts van Het Woonbeton Huys geven de vloer een finish van polyurethaan of een waslaag. Door de open structuur van deze afwerking zijn sommige woonbetonvloeren niet echt aan te raden in zeer vochtige ruimten. Het Woonbeton Huys is een woonbetonspecialist met ruim veertig jaar ervaring in allerlei soorten cementgebonden afwerkingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een advies op maat.

Offerte aanvragen

Het Woonbeton Huys is een onderdeel van de Huys Groep. Het Woonbeton Huys focust op woonbeton. De zusterondernemingen zijn:

Het Gietvloer Huys levert gietvloeren
Het Vloerverwarmings Huys legt vloerverwarmingssystemen aan
Het Beton Ciré Huys ons gespecialiseerde bedrijfsonderdeel voor beton ciré
Het Egaliseer Huys egaliseert vloeren
Het Plinten Huys brengt plinten aan
Het PVC Huys gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren


Onze focus is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op woonbeton omdat de vraag vanuit de markt erg sterk toenam. Die toename valt goed te verklaren als u bedenkt dat het natuurlijke karakter van woonbeton in combinatie met de hoogwaardige eigenschappen van dit product precies voldoet aan de vraag van huizenbezitters. Als consument hebt u bij Het Woonbeton Huys een uitgebreide keuze in woonbetonkleuren en oppervlaktestructuren.

Vraag advies aan

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: