Welkom bij Het Woonbeton Huys

Woonbeton storten en afwerken vereist kennis, kunde en ervaring. Dit om zowel technisch als esthetisch tot een optimaal eindresultaat te komen. Zeker in een woonomgeving waar u - en terecht - kritisch naar de details kijkt. De specialisten van Het Woonbeton Huys brengen uw nieuwe woonbeton volledig in eigen beheer aan. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit woonbeton kunnen waarborgen.

Advies aanvragen

Minerale vloer

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van echte woonbetonvloeren die uitermate geschikt zijn als woonvloer. Onze woonbetonvloeren voor binnen zijn cementgebonden minerale vloeren. Hierdoor krijgt elke vloer een unieke uitstraling. Ook als u op zoek bent naar een strakke, naadloze woonbetonvloer met een minimalistisch design. Dan is een vloer van woonbeton van Het Woonbeton Huys een juiste keuze. Onze voordelen:

  • Ruime keuze uit hoogwaardige kwaliteit woonbeton
  • Leverbaar in verrassend veel kleuren
  • Veertig jaar ervaring
  • Garantie en uitstekende service
  • Vakmanschap
  • Combinatie met plinten en vloerverwarming
  • Geen voorrijdkosten
  • Bijzonder nette werkwijze
Offerte aanvragen

Eerlijk en deskundig

Bij Het Woonbeton Huys hebt u direct contact met de eigenaar. Hij geeft u eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij het Woonbeton Huys leveren we extreem veel service. Koopt u een woonbetonvloer bij Het Woonbeton Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Advies aanvragen

Afbouwgarantie

Als consument verlangt u goede kwaliteit van producten en diensten. Dat verdient u ook. Omdat u slechts enkele malen in uw leven een nieuwe vloer koopt, is het belangrijk dat u goede informatie krijgt. Zodat duidelijk is wat u mag verwachten. Daarom biedt Het Woonbeton Huys u de NOA-Afbouwgarantie. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, dan kunt u terecht bij de stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: